Behandling af marmor- og kalkstensgulve

Slibning, polering & renovering af marmorgulve


Erfaringer viser,
at med Stengulvspecialisternes services som marmor- og kalkstensrengøring, polering og renovering får du det bedste. Stengulvspecialisterne har poleret og renoveret mere marmor end nogen anden i branchen. Ring til os, hvis du har spørgsmål omkring din marmorrenovering og -pleje.

Vi har en bred vifte af marmorrengøringsmidler at vælge imellem til at hjælpe med at sikre, at din naturlige stenoverflade bevarer sin skønhed. Uanset om du er på udkig efter og har brug for en marmorrengøring eller søger nogen kyndige i marmorrengøring, marmorpolering eller marmorrenovering, er du kommet til det rette sted.

Uanset om du søger atkan Stengulvspecialisterne renovere din sten til dens oprindelige udseende.

Når din marmor er renoveret, afleverer Stengulvspecialisterne en vejledning om den rette pleje, rengøringsmidler og vedligeholdelse for at holde dine marmoroverflader i fremtiden.

Stengulvspecialisterne er erfarne håndværkere. Kombineret med århundreders erfaring har Stengulvspecialisterne den nødvendige erfaring til at behandle din marmor på en professionel måde. Hver marmorrenovering begynder med en detaljeret vurdering af stenens tilstand, sandsynlige årsager, og den bedste fremgangsmåde for renovering.

Lad os bringe din marmor og kalksten tilbage til livet.

Vi tilbyder rådgivning til arkitekter og indretningsarkitekter og har et uovertruffent omdømme i branchen. I er velkommen til at kontakte os for ekspertrådgivning og en uforpligtigende undersøgelse.

Marmorgulv - Slibning, polering og reparation

Alt, hvad man træder på, bliver slidt, og det kan ses - på et eller andet tidspunkt vil marmorgulve kræve en behandling som renovering og polering.

Marmor behandling:
Renovering af marmorgulv kræver slibning med diamanter og betegnes som diamantslibning.Marmor og gulve slibes på grund af dybe ridser, matte pletter og ujævn slitage i
gangbaner med højdeforskelle. Desuden fjernes gangbanerne, misfarvninger og andre fejl, som ikke kan
udbedres ved at polere et marmorgulv (marmorpolering).

Efterfølgende bliver marmorgulvet poleret eller efterladt med en honet overflade til
forsegling med stenimprægnering eller behandling med natursæbe.

Vores omfattende erfaring med renovering af marmorgulve har skabt et uovertruffent omdømme i branchen.

Marmor - rengøring og vedligeholdelse:
Alle sten har brug for en velovervejet vedligeholdelsestidsplan for at bevare stenoverfladen og forsinke renoveringsprocedurer så længe som muligt.

Den daglige vedligeholdelse vil bestå af støvfjerning med fladmoppe eller støvsugning. Gulvet skal også regelmæssigt moppes med en fugtig fladmoppe.

Dette skal ske ved anvendelse af en god kvalitetssæbe, afvekslende med lidt friskt vand. Det er vigtigt, at plejemidlet fra sæben ikke ophobes på stenoverfladen.

Spildte væsker skal straks tørres op for at forhindre pletter eller ætsning. Syrebaserede kemikalier, der anvendes til brug i husholdningen, kan beskadige marmoroverfladen eller andre kalsitsten ved kontakt.

Lignende skader fra syrebaserede fødevarer og drikkevarer kan undgås, hvis man tørrer op umiddelbart efter at have konstateret spild. Regelmæssig og professionel vedligeholdelse vil være nødvendig for at opretholde en blank glans på marmorstenen.

Dette vil indebære en polering. Pletter kan fjernes ved hjælp af pulvere og andre specialiserede metoder før en polering.

Kalkstensgulv - Slibning, polering og reparation

Når vedligeholdelse ikke længere er tilstrækkelig, vil det være nødvendigt med slibning og polering.

Problemer som knækkede eller løse fliser, syreskader og misfarvning ved forkert vedligeholdelse kan forårsage gulning, som kræver en intensiv renovering. Det er almindeligt at se kalksten, som er meget gule og med mørke stribedannelser, grundet dårlig vedligeholdelse.

Doven, tør mopning, støvsugning af gulvet, samt brugen af dårlige plejemidler, der indeholder et højt niveau af voks, resulterer i, at en sten bliver gullig med tiden.

Brugen af procedure som polering vil på dette tidspunkt kun tjene til at fange snavs i gulvet i et skinnende men tilsmudset, gult stengulv.

Behandling af kalksten
Med brug af diamantslibning kan gulvets sande skønhed igen blive eksponeret med de tydelige fossiler og en bred vifte af farver.

Nogle af vores kunder bliver sommetider overrasket over at se, hvor lyst det oprindelige kalkstensgulv er, når det øverste lag af misfarvning er fjernet.

Med diamantslibning kan gulvets sande skønhed igen blive eksponeret med de tydelige fossiler og en bred vifte af farver.

Rengøring og vedligeholdelse af kalksten
Alle sten har brug for en velovervejet vedligeholdelsestidsplan med henblik på at bevare stenoverfladen og forsinke genetableringsprocedurer så længe som muligt.

Den daglige vedligeholdese vil bestå af støvfjerning med fladmoppe eller støvsugning. Gulvet skal også regelmæssigt moppes med en fugtig fladmoppe.

Dette skal ske ved anvendelse af en god kvalitetssæbe, afvekslende med lidt friskt vand. Det er vigtigt, at plejemidlet fra sæben ikke ophobes på stenoverfladen. Spildte væsker skal straks tørres op for at forhindre pletter eller ætsning.

Syrebaserede kemikalier, der anvendes til brug i husholdningen, kan beskadige kalkstensoverfladen eller andre calsitsten ved kontakt. Lignende skader fra syrebaserede fødevarer og drikkevarer kan undgås, hvis man umiddelbart tørrer op efter have konstateret spild. Regelmæssig og professionel vedligeholdelse vil være krævet for at fjerne kalk og opretholde en blank glans eller et poleret udseende.

Vores mening er, at kalksten ser bedst ud med en honet og finpudset overflade med halvblank glans. Imidlertid, insisterer mange mennesker på en højglansfinish. Nogle kalksten med et lavt indhold af calsit kan være meget vanskelige at polere til højglans. Vi kan godt polere til højglans, men det er en kortsigtet løsning.
STENGULVSPECIALISTERNE
Artisans by nature
Marmor - granit - terrazzo - beton
rengøre
reparere en knækket kant, revne, ridser eller syreskade,
polere en mat plet, eller blot søger
en vedligeholdelsespolering
Slibning udføres når alle reparationer er foretaget
marmorgulv poleres og
forsegles
Terrazzo
Betongulve
Om os
Renovering
Artikler
Stengulve
Stenvægge
DITOG.DK
Services
Billedgalleri
Referencer
Granit rengøring, polering & renovering
Sten vedligeholdelse - Erhverv
Sten vedligeholdelse - Private
Marmor & Kalksten rengøring, polering & renovering
Sten renovering - Private
Sten renovering - Erhverv
Dybderens-Afrensning & Reparation Service
Prisliste for behandling af stengulve
Marmor polering
Ofte stillede spørgsmål
My status
Marmorgulv service
Travertin rengøring, polering & renovering
Kontakt os
marmor polering slibning af natursten slibning af naturstensgulve travertingulv slibning polering terrazzogulv - terrazzo design marmor renovering renonering af kalkstensgulv marmorgulv polering behandlet granitgulv marmorgulv renovering i slot marmorgulv slibning hoejdeforskelle granitgulv behandling behandlet kalkstensgulv terrazzo stoebning af Hollywood Boulevard stjerner terrazzotrappe reparation facaderens terrazzo i genbrugsglas terrazzo alla turco terrazzo reparation slibemester Teoman terrazzogulv med groenne glas poleret beton med naturlig lys betongulve med naturlig lys betonbaenke klippevaegge i beton stenvaeg med vandfald i beton stenvaeg design Artisan Yücel Karaman beton pejs beton design med guldstoev af DITOG Stengulvspecialisterne Slibemester & Artisan Yücel Karaman poleret betongulv Fritz Hansen poleret betongulve Fritz Hansen betongulv med glas og aedelsten poleret beton billede beton baenk støbt in-situ slebet og poleret poleret betongulv poleret betongulv close up poleret beton gulv design poleret betongulv med træ raa betongulve superfloor superfloor gulvbelaegning slebet og poleret betongulv design gulv i poleret beton med messing profiler designgulv slebet betongulv med terrazzo look superfloor betongulve polering af betongulv betongulv polering betonbord speciel design med genbrugsflasker betontrappe stoebt paa stedet betontrappe design terrazzogulv stoebning slibning betongulv glitning på slot glitning betongulv glittet betongulv i Østrig beton overflade behandlet gulv stoebning af betongulv med guldstoev hos privat kunde slebet betongulv med guldstøv beton polering poleret beton silkemat og blank HTC superfloor beton polering sort betongulv raat betongulv poleret betongulv gult beton
Poleret beton gulve og behandling af stengulve - Private & Erhverv - Skandinavien
Dansk Industris Total Gulvservice
Ønsker du at vide mere om sten & beton polering