Ring idag på 2380 0882

Værdien af gulvenes udseende
Undersøgelser viser at gulvene er det vigtigste inventar, som kunder og gæster viser størst opmærksomhed omkring. Derfor er gulvenes udseende af helt afgørende betydning, for det indtryk kunder og gæster får af Deres virksomhed.

Det virker derfor ulogisk at langt de fleste danske hoteller, kursusejendomme, restauranter, offentlige kontorer virksomheder og private har gulve, hvis udseende er langt fra det optimale. Renovering og vedligeholdelses mulighederne har hidtil ikke været overskuelige for virksomheder og private, derfor har mange ladet det stå til.

DITOG`S løsning
Derfor har DITOG gennem de sidste 36 år udviklet metoder til renovering og vedligeholdelse af alle stentyper, så gulvene dels kan blive flotte og indbydende og samtidig opnå den maksimale levetid for den valgte gulv belægning.

DITOG har selv udviklet både gulvbehandlingsmetoder og teknisk udstyr igennem årene for hver enkelte stentype, resultatet er helt unikt og med en økonomisk langtids holdbar løsning.

Natursten fliser og brændte klinker
DITOG samarbejder med mange marmor leverandører, entreprenører, murermestre og arkitekter i Danmark omkring løsning af både mulige og ”umulige” opgaver på mange forskellige gulvtyper, og andre slibeopgaver.

Vores store erfaring og brede vifte af kemikalier og slibeteknikker medfører normalt, at vi løser enhver opgave fuldt tilfredsstillende. Vi har bl.a. rigtigt gode erfaringer med at slibe stengulve, som er blevet lagt med for stor højdeforskel uden at knække fliserne.

Imprægnering og pletter
Endvidere kan vi tilbyde speciel imprægnering af nye eller nyrenoverede sten fliser på gulve og vægge, som indebærer at Deres personale selv kan fjerne næsten alle pletter blot med lunkent vand. Det er en rigtig god investering at imprægnere et nyt badeværelse, bordplade og stengulv.

Vi kan også fjerne de normale vanskelige vin og kaffepletter 100% fra sten overfladen og maskineolie fra betongulve med 100% miljøvenlig teknik.

Vores mål er at yde det mest professionelle håndværk og med god gammeldags kundeservice.