Ring idag på 2380 0882

Fliser og klinker som er skjoldet, kalket og grimme kan blive som nye med Stengulvspecialisterne´s specielle polering og det holder i mange år

Fliser og klinker
Fliser og klinker bruges på toiletter i de fleste moderne kontorhuse og mange private hjem. Det er der mange grunde til. De er resistente overfor de syrer, der normalt bruges i disse lokaler, samt urin. Desuden er de utrolig slidstærke.

Der er dog et problem med disse gulve, og det er, at overfladen altid ser snavset og skjoldet ud. Den ser aldrig ud som om, den er nyvasket. Det skyldes stenens ru overflade, der gør den skridsikker. Den ru overflade er altid skjoldet og grim, uanset hvor meget der bliver vasket, og ser derfor snavset ud.

Vi kan tilbyde at polere disse sten, så de står med en pæn silke mat overflade, der er vaskbar med et godt resultat.
Med denne behandling vil gulvet fremstå pænt og se rent ud. Behandlingen holder i mange år, og skal kun efterpoleres i gangbanerne f. eks. hvert 5. år.

Slebet granitgulve og andre hårde overflader med ingen eller svag glans.
Gulvbelægninger bliver matte i gangbanerne, og kommer til at se slidte ud efter nogen tid.
Det kan DITOG modvirke ved at polere gulvet. Gulvet bliver ikke blankt, men får et pænt ensartet udseende over hele gulvet. Behandlingen holder i lang tid, og gulvet bliver ikke glat.

Med denne polerings teknik kan vi også fjerne mange overflade film, som ikke kan fjernes på anden vis, f.eks. misfarvning.

Vi kan polere matte overflader op til silkemat.