Ring idag på 2380 0882

Gulvrenovering af sten er en proces, der kun må udføres af et professionelt gulv slibe firma. Et vedligeholdelses eller rengøringsselskab vil ikke have de rette værktøjer eller erfaring til at genoprette sten. Dette er ikke sagt for at være kritisk overfor disse typer af virksomheder.

Investering af viden, udstyr og erfaring, som er nødvendig for at forstå og arbejde korrekt med sten, er større end det gennemsnitlige rengøringsselskab har råd til at betale for kvalificerede slibemestre, til at arbejde for virksomheden.

En kvalificeret slibemester vil på den anden side være alt for travl til at kunne have tid til at lave løbende vedligeholdelses arbejde, der betaler meget mindre end arbejder med sten. Det er som at bede en Ferrari mekaniker at reparere cykler for den samme løn.

Når man ser på det fra den anden side, ville en cykelforretning betale for at opretholde en Ferrari mekaniker på arbejde, indtil der kom en kunde med en Ferrari? Kun en Ferrari-forhandler vil være i stand til at berettige at holde en tekniker med specialiseret viden, værktøjer og udstyr på lønningslisten som kunderne bliver mere regelmæssig og gøre investeringen værd.