Ring idag på 2380 0882

Erfaringer viser,
at Stengulvspecialisternes services som marmor og kalksten rengøring, polering og renovering, får du det bedste. Stengulvspecialisterne har poleret og renoveret mere marmor end nogen anden i branchen. Ring til os hvis du har spørgsmål omkring din marmor renovering og pleje.

Vi har en bred vifte af marmor rengøringsmidler at vælge imellem, til at hjælpe din naturlige sten overflade bevare sin skønhed. Uanset om du er på udkig efter og har brug for en marmor rengøring eller søge nogen kyndige i marmor rengøring, marmor polering eller marmor renovering, er du kommet til det rette sted.

Uanset om du søger at

 • rengøre for
 • reparere en knækket kant, revne, ridser eller syreskade,
 • polere en mat plet, eller blot søger
 • polere en mat plet, eller blot søger

kan Stengulvspecialisterne renovere din sten til dens oprindelige udseende.

Når dit marmor er renoveret, afleverer Stengulvspecialisterne en vejledning om den rette pleje, rengøringsmidler og vedligeholdelse for at holde din marmoroverflader i fremtiden.

Stengulvspecialisterne er erfarne håndværker, kombineret med århundreders erfaring , har Stengulvspecialisterne den nødvendige erfaring til at behandle din marmor på en professionel måde. Hver marmor renovering begynder med en detaljeret vurdering af stenens tilstand, sandsynlige årsager, og den bedste fremgangsmåde for renovering.

Lad os bringe dit marmor og kalksten tilbage til livet.

Vi tilbyder rådgivning til arkitekter og indretningsarkitekter og har et uovertruffent omdømme i branchen. I er velkommen til at kontakte os for ekspertrådgivning og en uforpligtigende undersøgelse.

Marmorgulv – Slibning, polering og reparation

Alt hvad man træder på, bliver slidt og det kan ses – på et eller andet tidspunkt vil marmorgulve kræve en behandling som renovering og polering.

Marmor behandling:
Renovering af marmorgulv kræver slibning med diamanter og betegnes som Diamantslibning.

 • Slibning udføres når alle reparationer er foretaget
 • marmorgulv poleres og
 • forsegles

Marmor og gulve slibes på grund af dybe ridser, matte pletter og ujævn slitage i
gangbaner med højdeforskelle; fjernes gangbanerne, misfarvning og andre fejl, som ikke kan
udbedres ved at polere et marmorgulv (marmor polering).

Efterfølgende bliver marmorgulvet poleret eller efterladt med en honet overflade til
forsegling med stenimprægnering eller behandling med natursæbe.

Vores omfattende erfaring med renovering af marmorgulve har skabt et uovertruffent omdømme i branchen.

Marmor rengøring og vedligeholdelse:
Alle sten har brug for en godt planlagt vedligeholdelses tidsplan på plads for at bevare stenoverfladen og forsinke renoverings procedurer så længe som det er muligt.

Den daglige vedligeholdelse vil bestå af støv fjerning med fladmoppe eller støvsugning. Gulvet skal også regelmæssigt moppes med en fugtig fladmoppe.

Dette skal ske ved hjælp af en god kvalitetssæbe, afvekslende med lidt friskt vand. Det er vigtigt at plejemidlet fra sæben ikke ophobes på stenoverfladen.

Spildte væsker skal straks tørres op for at forhindre pletter eller ætsning. Syre baserede kemikalier, der anvendes til brug i husholdningen kan beskadige marmoroverfladen eller andre kalsit sten, ved kontakt.

Lignende skader fra syre baserede fødevarer og drikkevarer kan undgås, hvis man umiddelbart tørrer op efter
have konstateret spild. Regelmæssig og professionel vedligeholdelse vil være nødvendig for at opretholde en blank glans på marmor stenen.

Dette vil indebære en polering. Pletter kan fjernes ved hjælp af pulvere og andre specialiserede metoder før en polering.

Kalkstensgulv – Slibning, polering og reparation

Når vedligeholdelse ikke længere er tilstrækkelig, vil det være nødvendigt med slibning og polering.

Problemer som knækkede eller løse fliser, syreskader og misfarvning ved forkert vedligeholdelse kan årsage gulning som kræver en intensiv renovering. Det er almindeligt at se kalksten som er meget gule og med mørke
stribedannelser grundet dårlig vedligeholdelse.

Dovent tør mopning, støvsugning af gulvet, samt brugen af dårlige plejemidler, der indeholder et højt niveau af voks, resultere i at en sten bliver gulig med tiden.

Brugen af procedure som polering vil på dette tidspunkt kun tjene til at fange snavs i gulvet, i et skinnende men tilsmudset gult stengulv.

Behandling af kalksten
Med brug af diamantslibning kan gulvets sande skønhed igen blive eksponeret med de tydelige fossiler og bred vifte af farver.

Nogle af vores kunder er sommetider overrasket over, at se hvor lyst det oprindelige kalkstensgulv er, når det øverste lag misfarvning er fjernet.

Med diamantslibning kan gulvets sande skønhed igen blive eksponeret med de tydelige fossiler og brede vifte af farver.

Rengøring og vedligeholdelse af kalksten
Alle sten har brug for en godt planlagt vedligeholdelses tidsplan på plads for at bevare stenoverfladen og forsinke genetablerings procedurer så længe som det er muligt.

Den daglige vedligeholdese vil bestå af støv fjerning med fladmoppe eller støvsugning. Gulvet skal også regelmæssigt moppes med en fugtig fladmoppe.

Dette skal ske ved hjælp af en god kvalitetssæbe, afvekslende med lidt friskt vand. Det er vigtigt at plejemidlet fra sæben ikke ophobes på stenoverfladen. Spildte væsker skal straks tørres op for at forhindre pletter eller ætsning.

Syre baserede kemikalier, der anvendes til brug i husholdningen kan beskadige kalkstensoverfladen eller andre calsit sten, ved kontakt. Lignende skader fra syre baserede fødevarer og drikkevarer kan undgås, hvis man umiddelbart tørrer op efter have konstateret spild. Regelmæssig og professionel vedligeholdelse vil være forpligtiget for at fjerne kalk og opretholde en blank glans eller poleret udseende.

Vores mening er at kalksten ser bedst ud men en honet og finpudset overflade med halvblank glans. Imidlertid, insistere mange mennesker på en højglans finish. Nogle kalksten med et lavt indhold af calsit kan være meget vanskelige polere til højglans. Vi kan godt polere til højglans, men det er en kortsigtet løsning.

Stengulv:

 • Marmor Polering
 • Marmor Slibning
 • Granit Polering
 • Sandsten Slibning og Polering
 • Travertin Polering og Slibning
 • Afslibning af højdeforskelle
 • Dybderens/Afrensning af fliser
 • Reparation af natursten
 • Skridsikker Gulvbelægning
 • Gulvbelægning til erhverv og i hjemmet

 

Fordele ved DITOG marmor polering system:

 • Højglans, silkemat og holdbare
 • Snavs og skidt afvisene - overflader forbliver renere i længere tid
 • Forbedret skridsikkerhed
 • Udelukker behovet for genopretning/renovering
 • Fjerner ridser, skrammer og syreskader